To Music Showcase of Greece έρχεται online! #SoundON

Το 3o Music Showcase of Greece, το ετήσιο διεθνές συνέδριο μουσικής, μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε διαδικτυακά μία ζωντανή συζήτηση 30 καταξιωμένων ανθρώπων του πολιτισμού, με θέμα την επόμενη μέρα της μουσικής βιομηχανίας.

Το εντυπωσιακό online event, το οποίο θα χωριστεί σε 3 πάνελ και θα πλαισιώνεται από τις συναυλίες των Tendts και του Trasparent Man, θα μεταδοθεί μέσα από τα κανάλια του MSG στo Facebook και στο YouTube, αυτό το Σάββατο 5/12 στις 19:00.

Πρόσωπα όπως ο Αndy Jones από το βρετανικό φεστιβάλ Focus Wales, ο Martin Hossbach από το γερμανικό φεστιβάλ Pop-Kultur και ο Andraž Kajzer από το σλοβένικο Ment θα μιλήσουν ανοικτά για τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην αγορά του θεάματος, λόγω της υγειονομικής – οικονομικής κρίσης, μαζί με Έλληνες παραγωγούς όπως ο Νίκος Στεφανίδης (Μύλος, Principal, 88,5 FM κ.α.) και ο Georges Perot (Athens Music Week, MESO Events, Kosmos Radio 93.6 κ.α), αλλά και Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο τρομπετίστας Γιώργος Αβραμίδης (ΕΚΜΕΚ, Γιάννης Αγγελάκας και 100°C), ο λαϊκός κιθαρίστας Δημήτρης Σφίγγος και ο μουσικοσυνθέτης και μέλος των Μ.A.t.E. Αδάμ Σάγιας. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα με όλους τους ομιλητές:

To φάσμα των καλεσμένων του φετινού Music Showcase of Greece όμως εκτείνεται και πέραν των ορίων της μουσικής! Αξίζει να τονίσουμε την συμμετοχή σημαντικών προσώπων της χώρας από τον χώρο του πολιτισμού όπως ο Μπάμπης Παπαϊωάννου (Mέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κάρτας Νέων EYCA), ο Αντώνης Οικονόμου (Innovathens) και ο Κωνσταντίνος Κουλουζάκης (In-Edit Film Festival).

Ελπίζοντας σε μια πραγματική νέα κανονικότητα που θα μας δώσει τη δυνατότητα ενός μεγάλου ζωντανού φεστιβάλ το 2021, καλούμε όλους τους φίλους της διοργάνωσης να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στη φετινή συζήτηση, και να συμβάλλουμε όλοι μαζί στο αύριο της τέχνης που αγαπάμε!

#SoundON

Περισσότερες πληροφορίες:
Website | Facebook Page | Facebook Event | YouTube | Instagram