M-eating Hub: Καλάθια αγάπης για τους ανθρώπους του πολιτισμού!

Με σύνθημα “Με αυτό-οργάνωση και αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί”, η ομάδα Μ-eating Hub προσφέρει δωρεάν καλάθια φαγητού σε ανθρώπους του πολιτισμού της Θεσσαλονίκης που το έχουν ανάγκη. Δείτε πως μπορείτε να συμμετέχετε:

Η πρωτοβουλία M-eating Hub σε συνεργασία με το Σύλλογο Μουσικών Βόρειου Ελλάδος, το ΣΚΕΤΒΕ, το ΦΙΞ in Art, και την Αντιπροσωπευτική Επιτροπή Ηθοποιών ΚΘΒΕ διανέμουν τρόφιμα σε καλλιτέχνες και εργαζόμενους της τέχνης που το έχουν ανάγκη και το επιθυμούν, με σκοπό να ανακουφιστούν, έστω και λίγο, όσοι πλήττονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Η προσφορά ισχύει και αφορά όλους τους δημιουργούς, μουσικούς, εικαστικούς, ηθοποιούς, σκηνοθέτες, τεχνικούς και γενικότερα εργαζόμενους στον πολιτισμό της πόλης, ανεξάρτητα από το αν είναι μέλη των οικείων σωματείων / συλλογικοτήτων ή όχι. Αφορά επίσης όλους τους συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων στο θέαμα – ακρόαμα όπως ηχολήπτες, φωτιστές κ.α.

Για να διασφαλιστεί η αξιοπρέπεια όλων, η διανομή στους ωφελούμενους γίνεται μέσω των εκάστοτε συλλόγων / συλλογικοτήτων με διακριτικότητα και εχεμύθεια. Η παραλαβή των δωρεών, οι αγορές, η αποθήκευση, η προετοιμασία των πακέτων και η διανομή στους συλλόγους γίνεται από την ομάδα του M-eating Hub.

Όσοι επιθυμείτε να παραλαμβάνετε μια φορά την εβδομάδα ένα πακέτο φρέσκων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, παρακαλούμε να δηλώσετε άμεσα την συμμετοχή σας στα τηλέφωνα:

Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος
6946512315 – Θοδωρής Χριστόπουλος
6976580493 – Μαρία Φωτίου
6947274532 – Μπάμπης Γιαγκούδης

Αντιπροσωπευτική Eπιτροπή Hθοποιών ΚΘΒΕ
6986528097 – Θοδωρής Πολυζώνης

ΦΙΞ in Art
2310500034 – Εβίτα Σταύρου

ή στο e-mail της ΣΚΕΤΒΕ: sketbeoffice@yahoo.gr

Όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε στο εργο του M-eating Hub δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μέσω Facebook στην επισημη σελιδα της ομάδας ή μέσω τηλεφώνου στο 2310500034 (ΦΙΞ in Art – Εβίτα Σταύρου).