Red Bull BC One: Δες ζωντανά τον παγκόσμιο τελικό breaking!

Τα κορυφαία b-boys και b-girls του πλανήτη ταξιδεύουν αυτό το Σάββατο στο Σάλτσμπουργκ για τον παγκόσμιο τελικό του Red Bull BC One.

Με σύνθημα “battle from anywhere” η Red Bull παραγκωνίζει κάθε δυσκολία της εποχής και διεξάγει στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας τον παγκόσμιο τελικό του breaking battle “Red Bull BC One”, δίνοντας μας μάλιστα την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουμε ζωντανά, αυτό το Σάββατο 28/11 στις 21:00 στο Red Bull TV.

Το Red Bull BC One επιστρέφει για 17η χρονιά και αποδεικνύει πως ακόμα και το 2020 στο breaking δεν υπάρχουν όρια. Στήνει το πιο ηχηρό dancefloor και δίνει στην παγκόσμια hip-hop κοινότητα τον παλμό που χρειαζόταν! Οι 8 καλύτεροι χορευτές του πλανήτη αναμετριούνται σε head-to-head battles για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Battle From Anywhere!

Πως όμως φτάσαμε στην τελική 8άδα, ειδικά φέτος όπου δεν έγιναν προκριματικά events λόγω των μέτρων για τον κοροναϊό;

Ναι κι’ όμως, είναι αυτό που νομίζεις! Πάνω από 800 χορευτές ξεχύθηκαν στην… ηλεκτρονική αρένα, για το πρώτο Red Bull BC One e-Battle! Στον δρόμο για τον μεγάλο τελικό, b-boys και b-girls από όλο τον κόσμο συμμετείχαν σε online προκριματικούς γύρους μέσα από διαμερίσματα, parking, άδεια εμπορικά κέντρα και αίθουσες σχολών χορού!


Οι περίφημοι Lilou, AT και Αslan έκριναν τα ζευγάρια των e-battles και συμβούλεψαν τους χορευτές για τις κινήσεις τους

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, ο νικητής του e-battle εξασφάλισε την θέση του και στο line-up του World Final 2021. Ένα έπαθλο που όποιος έχει υπόψη του τον διαγωνισμό, μπορεί να συλλάβει την ύψιστη σημασία του. Kαι κάπως έτσι, μέσα από σκληρές μάχες σώμα με σώμα (ή τέλος πάντων οθόνη με οθόνη) στέφθηκαν οι κορυφαίοι φιναλίστ. Τα υπόλοιπα το Σάββατο στον μεγάλο τελικό!

Δείτε πως έφτασαν στο τελικό ring η βελγίδα Madmax από τους Street Wizards Crew και ο ρώσος Gun, μέλος των Illusion of Exist Crew και Original People.