ΕΙΣΙΤΗΡΙA (ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙΣ)

1. Τι τύποι εισιτηρίων υπάρχουν;

• Εισιτήρια 3ημέρου: Απόλαυσε και τις 3 ημέρες του φεστιβάλ με όλες τις δραστηριότητες. Η τιμή του 3ημέρου εισιτηρίου είναι αισθητά πιο χαμηλή από το να αγοράσεις 3 μεμονωμένα εισιτήρια ημέρας.

• Εισιτήρια ημέρας: Υπάρχουν ξεχωριστά εισιτήρια για κάθε ημέρα του φεστιβάλ, τα οποία ισχύουν μόνο για την ημέρα που αγοράστηκαν. Για παράδειγμα, με ένα εισιτήριο Σαββάτου έχεις πρόσβαση στο φεστιβάλ μόνο το Σάββατο. Εάν θέλεις να έρθεις για 2 ημέρες πρέπει να πάρεις εισιτήριο και για την δεύτερη ημέρα που επιθυμείς. Εάν θέλεις να έρθεις για 3 ημέρες σου προτείνουμε την λύση του 3ημέρου εισιτηρίου που αναφέρεται παραπάνω.

2. Τι είναι τα Early Bird εισιτήρια;

Τα Early Bird είναι εισιτήρια που εκδίδονται σε περιορισμένο αριθμό και είναι τα πρώτα που διατίθενται προς πώληση. Χαρακτηριστικό τους είναι η αρκετά χαμηλότερη τιμή και το ότι κυκλοφορούν για μικρό χρονικό διάστημα. Επίσης είναι αυτά που προτιμούν οι «Die-Hard Streetmoders» και τα εξαντλούν από νωρίς, οπότε τρέξε να προλάβεις το δικό σου γιατί αλλιώς «το πουλάκι πέταξε». Αγόρασε το δικό σου Early Bird για το 11o Street Mode Festival κάνοντας κλικ εδώ.

3. Υπάρχουν διαφορετικά εισιτήρια ανάλογα με το θέαμα / σκηνή;

Όχι, το εισιτήριο είναι ένα και ενιαίο, και με αυτό έχεις πρόσβαση σε όλα τα θεάματα και σε όλους τους χώρους του φεστιβάλ.

4. Πότε μπορώ να πάρω εισιτήριο;

Τα εισιτήρια του φεστιβάλ είναι διαθέσιμα από 15 Μαρτίου. Προμηθεύσου έγκαιρα το εισιτήριο σου γιατί υπάρχει κίνδυνος να εξαντληθούν.

5. Πως μπορώ να πάρω εισιτήριο;

• Ηλεκτρονική αγορά: Μπορείς να αγοράσεις το εισιτήριο σου ηλεκτρονικά από το viva.gr, κάνοντας κλικ εδώ. Είναι απαραίτητη η εκτύπωση (ή η μεταφορά στο κινητό σου) του barcode του εισιτηρίου.

• Αγορά hard copy: Hard copy (χάρτινα) εισιτήρια, μπορείς να βρεις στα συνεργαζόμενα σημεία προπώλησης. Δες όλα τα σημεία στο τέλος της σελίδας.

• Αγορά στην είσοδο: Λόγω συγκεκριμένης χωρητικότητας του χώρου υπάρχει αυστηρά περιορισμένη διάθεση εισιτηρίων. Σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν στην προπώληση, τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται στην είσοδο σε αυξημένες τιμές. Δε θα επιτραπεί η είσοδος σε υπεράριθμους για λόγους ασφαλείας.

6. Μπορώ να πάρω το εισιτήριο μου με κάρτα στην είσοδο;

Ναι, μπορείς να πραγματοποιήσεις συναλλαγές με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα, σε κάθε σημείο που έχει τη σχετική σήμανση (POS).

7. Τα παιδιά πληρώνουν εισιτήριο;

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά μέχρι και 6 ετών, αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικα με εισιτήριο. Αποθαρρύνεται η είσοδος σε βρέφη κάτω των 2 ετών, λόγω των υψηλών εντάσεων ήχου και φωτισμού που επικρατούν στον μεγαλύτερο χώρο του φεστιβάλ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙA (ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ)

1. Έχω χάσει / ξεχάσει το εισιτήριο μου. Μπορώ να μπω;

Όχι, εκτός εάν έχεις κρατήσει το barcode του εισιτηρίου σου στο κινητό σου τηλέφωνο (σε περίπτωση ηλεκτρονικής αγοράς).

2. Δεν μπορώ να έρθω, μπορεί να έρθει κάποιος άλλος στην θέση μου;

Ναι, αρκεί να έχει το εισιτήριο μαζί του, ηλεκτρονικό ή hard copy. Παρόλο που σε κάποια ηλεκτρονικά εισιτήρια αναγράφεται το όνομα του κατόχου, αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο, καθώς κατά την είσοδο σκανάρεται μόνο το barcode.

3. Δεν μπορώ να έρθω, μπορώ να επιστρέψω το εισιτήριο μου;

Εξαργυρώσεις και επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται. Ωστόσο, έχουμε δει πολλούς να δίνουν το εισιτήριο τους μέσω των social media του φεστιβάλ, στο ίδιο αντίτιμο που το αγόρασαν.

4. Ήρθα αλλά δεν πέρασα την είσοδο, μπορώ να επιστρέψω το εισιτήριο μου;

Εξαργυρώσεις και επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται. Ωστόσο, έχουμε δει πολλούς να δίνουν το εισιτήριο τους έξω από τον χώρο διεξαγωγής, στο ίδιο αντίτιμο που το αγόρασαν.

5. Πως μπορώ να βγω και να ξαναμπώ;

Μετά τον έλεγχο των εισιτηρίων θα περαστεί στο χέρι σου ένα πάνινο βραχιόλι εισόδου, με το οποίο θα μπορείς να μπαίνεις και να βγαίνεις από τον χώρο του φεστιβάλ, χωρίς να χρειάζεται ξανά έλεγχος.

6. Πήρα εισιτήριο 3ημέρου, μπορεί να μπει κάποιος άλλος μία ημέρα, στην θέση μου;

Δες την παραπάνω ερώτηση (5) σχετικά με τα βραχιόλια εισόδου. Κάθε εισιτήριο (τριημέρου ή ημέρας) αντιστοιχεί σε ένα και μοναδικό βραχιόλι και δεν μπορεί να βγει παρά μόνο με σχίσιμο, κάτι το οποίο το καθιστά αυστηρά ατομικό και μη μεταβιβάσιμο. Οπότε όχι, δεν μπορείς να «μοιραστείς» τις ημέρες σου με κάποιον άλλον.

7. Το βραχιόλι μου είναι πολύ σφιχτό / έτοιμο να σχιστεί, τι να κάνω;

Αντικατέστησε το με ένα καινούριο, σε ένα από τα box office στην είσοδο του φεστιβάλ.