FAQ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

• Στο site του φεστιβάλ www.streetmode.gr ή στο έντυπο φυλλάδιο 32 σελίδων θα βρείτε σχεδόν όλες τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

• Το έντυπο ενημερωτικό βιβλίο περιλαμβάνει πλήρες πρόγραμμα και πληροφορίες για τους καλλιτέχνες και διατίθεται στη συμβολική τιμή του 1€ στο Rover Bar (Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα). Τις ημέρες του φεστιβάλ η πώληση του θα γίνεται και από επιλεγμένα σημεία εντός του festival (box office, merchandise stand & info point).

• Εδώ θα επιχειρήσουμε να σας παρέχουμε όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες που χρειάζεται και να απαντήσουμε απορίες που τυχόν έχετε.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ & ΠΡΟΣΒΑΣΗ

FAQ: ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ;

Tο Street Mode Festival διεξάγεται από 30 Αυγούστου ως 2 Σεπτεμβρίου στον Πολυχώρο του Φιξ, 26ης Οκτωβρίου 15, Λιμάνι Θεσσαλονίκης. (Στιγμα Google Maps: https://tinyurl.com/ybk6drwu). Οι πόρτες ανοίγουν στις 16.00 την Πέμπτη 30/8 και στις 13.00 τις υπόλοιπες μέρες. Η πρόσβαση στο χώρο γίνεται:

• ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ: Περίπου 20 λεπτά από το κέντρο της πόλης (Λαδάδικα).

• ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ: Λιγότερο από 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης. Μπορείς να ασφαλίσεις / κλειδώσεις το ποδήλατό σου με δική σου ευθύνη στον εξωτερικό χώρο, περιμετρικά του φεστιβάλ.

• ΜΕ ΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: H 26ης Οκτωβρίου είναι ο περιμετρικός δρόμος του λιμανιού και απέχει περίπου 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης και μόλις 2 λεπτά από την Δυτική Είσοδο (City Gate). Το φεστιβάλ δεν διαθέτει χώρο στάθμευσης, αλλά υπάρχουν αρκετές θέσεις χωρίς χρέωση στα γύρω οικοδομικά τετράγωνα.

• ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ (ΟΑΣΘ): Υπάρχει στάση αστικού λεωφορείου (ΦΙΞ) ακριβώς έξω από το χώρο του φεστιβάλ. Το λεωφορείο 31 εξυπηρετεί με συχνά δρομολόγια από την Ανατολική Θεσσαλονίκη (Βούλγαρη) μέσω κέντρου και από τον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων (ΚΤΕΛ). Κατεβαίνετε στη στάση «ΦΙΞ». Μπορείς να δεις τα δρομολόγιά του εδώ: http://oasth.gr/#el/routeinfo/list/7/50/-2. Σε συνεννόηση με το φεστιβάλ, ο ΟΑΣΘ έχει διαβεβαιώσει τη μέγιστη δυνατή συχνότητα κατά τις μέρες του φεστιβάλ αλλά και τακτά νυχτερινά δρομολόγια.

• ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ (ΚΤΕΛ): Ο υπεραστικός σταθμός λεωφορείων «ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια ή μόλις 5 λεπτών με το αστικό λεωφορείο (νο.31 – στάση «ΦΙΞ»).

• ΜΕ ΤΡΕΝΟ: Ο σιδηροδρομικός σταθμός Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια.

• ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ: Περίπου 20 λεπτά από το κέντρο της πόλης (Λαδάδικα).

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ / ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ / ΕΙΣΟΔΟΣ

FAQ: ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ;

Λογω της συγκεκριμένης χωρητικότητας του χώρου υπάρχει αυστηρα περιορισμένη διάθεση εισιτηρίων. Σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν από την προπώληση, τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατεθούν στην είσοδο σε αυξημένες τιμές. Δε θα επιτραπεί ή είσοδος σε υπεράριθμους για λογους ασφαλείας.

FAQ: ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ / ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΟΥ. ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ;

Όχι, εκτός εάν έχεις κρατήσει το barcode στο κινητό σου τηλέφωνο (σε περίπτωση αγοράς ηλεκτρονικού εισιτηρίου).

FAQ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΟ ΜΠΟΜΠΙΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ;

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά μεταξύ 2 και 10 ετών, αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικα που έχει αγοράσει εισιτήριο. Αποθαρρύνεται η παρουσία παιδιών κάτω των 2 ετών, λόγω υψηλών εντάσεων ήχου και έντονου φωτισμού, που μπορεί να αποβούν επιζήμια για την υγεία των βρεφών.

FAQ: ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ; ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΩ ΣΕ ΦΙΛΟ/ΦΙΛΗ ΜΟΥ;

Στην είσοδο του φεστιβάλ, απευθύνσου στο γκισέ με ειδικη σημανση «προσκλήσεις / guestlist». Φρόντισε να έχεις μαζί σου ταυτότητα ή πάσο! Οι προσκλήσεις είναι αυστηρά ονομαστικές και δεν μεταβιβάζονται.

FAQ: ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΩ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΟΥ Ή ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΝΩ ΕΧΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 2 / 3 / 4 ΗΜΕΡΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ Ή ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑ;

Εξαργυρώσεις και επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται. Αν δεν μπορείς να έρθεις καθόλου προτείνουμε να κοινοποιήσεις ότι πωλείται το εισιτήριο σου μέσα στο Facebook event μας (Εδώ: www.facebook.com/events/232529140652420), ή να αναζητήσεις υποψήφιο αγοραστή έξω από τον χώρο διεξαγωγής (από τη στιγμή μάλιστα που η τιμή που το πήρες είναι πιο χαμηλή από την τιμή στο ταμείο). Κατά τον ελεγχο εισιτηρίων προμηθεύεστε το ειδικο περικάρπιο βραχιόλι εισόδου, που αντιστοιχεί στον τύπο του εισιτηρίου σας, το οποίο είναι αυστηρά ατομικό και μη μεταβιβάσιμο, άρα αν έχεις πολυήμερο εισιτήριο, δεν μπορείς να “μοιραστείς” τις μέρες με κάποιον άλλον.

FAQ: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ; ΑΝ ΣΚΙΣΤΕΙ / ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ;

Κατά τον ελεγχο εισιτηρίων προμηθεύεστε ατομικό αδιαβροχο βραχιολάκι μη μεταβιβάσιμο, που αντιστοιχεί στον τύπο του εισιτηρίου σας. Με την επίδειξή του μπορείτε να βγείτε και να ξαναμπείτε στον χώρο διεξαγωγής εφ’ όσον έχει ισχύ για την εν λόγω ημέρα. Πρέπει να φοράτε το βραχιολάκι σας και να το διατηρείτε σε καλή κατάσταση, γιατί αν το καταστρέψετε ή το χάσετε δεν θα μπορέσετε να ξαναμπείτε στον χώρο του φεστιβάλ. Αν είναι έτοιμο να καταστραφεί λόγω φθοράς, απευθυνθείτε στα ταμεία στην είσοδο του φεστιβάλ για να σας το αντικαταστήσουν με καινούριο.

FAQ: ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ; ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ;

Η απόσταση είναι μόλις μερικά μέτρα, αλλά η ποσότητα του κόσμου μπορεί να επιβραδύνει την πρόσβασή σου, οπότε ξεκίνα να κατευθύνεσαι εγκαίρως προς τη σκηνή στην οποία πραγματοποιείται η συναυλία που θες να παρακολουθήσεις. Και φυσικά φρόντισε για την έγκαιρη πρόσβαση σου στο χώρο και προσπάθησε να αποφύγεις τις ώρες αιχμής (8-10μμ).

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΓΙΕΙΝΗ

Πρωταρχικός μας σκοπός είναι το Street Mode Festival να αποτελεί μια υπέροχη εμπειρία για τους επισκέπτες μας αλλά και για τους καλλιτέχνες και το εργαζόμενο προσωπικό. Το εξειδικευμένο προσωπικό ασφαλείας του φεστιβάλ είναι εδώ για να μεριμνήσει για την ασφάλεια σας και έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο ή να αποβάλλει από το χώρο του φεστιβάλ, άτομα που βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών, σε κατάσταση προχωρημένης μέθης ή άτομα που επιδεικνύουν συμπεριφορές που κρίνονται επιθετικές ή γενικά επικίνδυνες για τους επισκέπτες, τους καλλιτέχνες και το προσωπικό.

FAQ: ΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ;

Κάθε είδους γυάλινα, μεταλλικά ή αιχμηρά αντικέιμενα, όπλα και πυρσούς. Για τη διασφάλιση της εφαρμογής των αστικών και υγειονομικών διατάξεων, κάθε λογής τρόφιμα & ποτά, ανεξαρτήτως συσκευασίας, θα απορρίπτονται στην είσοδο του χώρου. Επίσης για τη διασφάλιση του σεβασμού στον χώρο που φιλοξενεί το φεστιβάλ, δεν θα επιτραπεί να φέρετε μαζί σας αντικείμενα που μπορεί να προκαλέσουν φθορές στον χώρο όπως spray, μαρκαδόρους, κλπ.

FAQ: ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ;

Επιτρέπονται αλλά δεν προτείνεται η παρουσία τους, γιατί η μεγάλη ποσότητα κόσμου μπορεί να τα κάνει νευρικά.

FAQ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ Α.Μ.Ε.Α.;

Τα κλειστά stages (indoor) έχουν πρόσβαση για Α.Μ.Ε.Α. Όλη η υπόλοιπη περιοχή είναι επίπεδη. Στον υπαίθριο χώρο επίσης έχουν τοποθετηθεί τουαλέτες ειδικών προδιαγραφών για Α.Μ.Ε.Α. Τέλος, μη διαστάσετε να απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο προσωπικό ασφαλείας, που θα βρίσκεται μονίμως στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πιθανή ανάγκη.

FAQ: ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΗΤΗ! ΠΟΣΟ ΕΠΑΡΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ / ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ STAGES;

Πρόκειται ίσως για το πιο μελανό σημείο της περσινής διοργάνωσης και στο οποίο επικεντρωθήκαμε για να διορθωθεί φέτος! Έχουμε λοιπόν προνοήσει και σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες και διαχειριστές των χώρων που φιλοξενούν τα εσωτερικά stages του φεστιβάλ, όχι μόνο ενισχύθηκε σημαντικά η ένταση και απόδοση του συστήματος εξαερισμού, αλλά προβήκαμε και στην τοποθέτηση πολυάριθμων κλιματιστικών μονάδων (air-condition), ώστε η ατμόσφαιρα να είναι ευχάριστη για το κοινό αλλά και για τους καλλιτέχνες.

FAQ: ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ;

Στο περσινό φεστιβάλ παρατηρήθηκε συνωστισμός στις τουαλέτες, τον οποίο φέτος επιδιώξαμε να αποφύγουμε. Για να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού και για την καλυτερη εξυπηρετηση όλων, έχουμε φροντίσει να υπάρχουν πάνω από 30 χημικές τουαλέτες, στρατηγικά τοποθετημένες στον υπαίθριο χώρο, ενώ στους χώρους των εσωτερικών stages, υπάρχουν συνολικά επιπλέον 30 τουαλέτες, οι οποιές θα καθαρίζονται καθημερινά και σε τακτά διαστήματα. Ο αριθμός των 60+ αποχωρητηρίων είναι ο μεγαλύτερος αναλογικά σε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις / φεστιβάλ που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Συμβουλευτείτε εκ των προτέρων τον χάρτη του φεστιβάλ για να γνωρίζετε τη θέση τους.

FAQ: ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ / ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ;

Βρες στον χάρτη το σημείο «45» (Αριστερά από το Puma Stage). H ομάδα “Έλληνες Διασώστες” είναι εκεί για ότι χρειαστείς, μην ντραπείς να πεις τι σου συνέβη και πως αισθάνεσαι.

FAQ: ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟ/ ΚΟΡΗ ΜΟΥ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Μόνο για επείγουσες περιπτώσεις που αφορούν αγνοούμενο άτομο που δεν μπορεί να προσανατολιστεί μόνο του, συμβουλευτείτε το info point στην είσοδο του Principal Stage (Σημείο «46» στον χάρτη).

FAQ: ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ / ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ;

Στην είσοδο του Principal Stage λειτουργεί τμήμα Lost & Found. Σε περίπτωση που το αντικείμενο που έχασες δεν έχει βρεθεί ακόμη, θα μας δώσεις τα στοιχεία σου και θα σε ενημερώσουμε όταν βρεθεί.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Φέτος, για πρώτη φορά στο Street Mode και για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, εισάγουμε τη γνωστή μέθοδο Tokens Payment δηλαδή πληρωμή με μάρκες. Φροντίστε για την έγκαιρη ενημέρωση σας και καταστρώστε το σχέδιο σας από την πρώτη ημέρα, ώστε να έχετε μονίμως τον οικονομικό έλεγχο αλλά και να κάνετε συμφέρουσες μαζικές αγορές.

FAQ: ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ;

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι από μάρκες (μπλε, κόκκινη, μαύρη) τις οποίες αγοράζετε από τα σημεία που βλέπετε στον χάρτη του φεστιβάλ. Η καθεμία έχει τη δική της ονομαστική αξία σε €. Κάθε προϊόν στα bar πληρώνεται με ένα σύνολο από μάρκες, αναλόγως της αξίας του. Η μαύρη μάρκα των 10€ χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τα «STREET MODE DEALS» που συμφέρουν εξαιρετικά. Συμβουλευτείτε τον τιμοκατάλογο του φεστιβάλ.

FAQ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ POS; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΕΤΡΗΤΑ Ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΟΤΟ, ΜΠΥΡΑ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ENERGY DRINK; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ Ή PREPAID ΚΑΡΤΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΟΥ, ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ, ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BAR ΚΑΙ ΤΟ MERCHANDISE;

• Τα bars δεν δέχονται μετρητά ή κάρτες, πρέπει να έχετε προηγουμένως προμηθευτεί μάρκες τις οποίες μπορείτε να αγοράστε από το κεντρικό bar token booth της εισόδου ή τα πολυάριθμα token points στα bars. Τις μάρκες μπορείτε να τις αγοράσετε με χρήση μετρητών ή πιστωτικής / χρεωστικής / προπληρωμένης κάρτας.

• Η μέθοδος πληρωμής στα food stalls ορίζεται από την εκάστοτε επιχείρηση.

• Το merchandise stand δέχεται μόνο μετρητά.

• Το εκδοτήριο εισιτηρίων στη κεντρική πύλη (box office) δέχεται μετρητά και πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα.

ΓΕΝΙΚΑ: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα, σε κάθε σημείο που έχει τη σχετική σήμανση (POS).

FAQ: ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ “MIX ‘N’ MATCH” ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ, Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ;

Πρέπει να τα πάρεις όλα μαζί.

FAQ: ΑΝ ΜΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΡΚΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ Ή ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΩ;

Οι μάρκες δεν εξαργυρώνονται, αλλά διατηρούν την ισχύ τους καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

ΤΥΠΟΣ, ΠΟΛΥΜΕΣΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

FAQ: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΩ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΡΑΣΗ;

Η φωτογράφιση & η βιντεοσκόπηση με επαγγελματικό εξοπλισμό και χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια απαγορεύεται αυστηρά και το προσωπικό του φεστιβάλ δικαιούται μέχρι και να κατασχέσει τον εξοπλισμό σου σε τέτοια περίπτωση.

FAQ: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ;

Όχι. Η πρόσβαση στα παρασκήνια επιτρέπεται μόνο στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες και το προσωπικό, αλλά οι καλλιτέχνες του φεστιβάλ αγαπούν τους Street Moders και θα βρίσκονται ανάμεσα μας! Μπορείτε επίσης να τους γνωρίσετε από κοντά σε κάποιο από τα official after parties που θα πραγματοποιηθούν:

– Πεμπτη 30/8 – WonderWall Rooftop & Bar (Αιγύπτου 16Α,Λαδάδικα)
– Παρασκευη 31/8 – Rover Bar (Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα)
– Σαββατο 1/9 – Eightball Club (Πίνδου 1, Λαδάδικα)
– Κυριακή 2/9 – Stones Rock Bar (Αιγύπτου 20Α, Λαδάδικα)

ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

FAQ: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ; ΑΝ ΝΑΙ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ;

Οι θέσεις εθελοντικής εργασίας για το 10ο Street Mode Festival είναι πλήρεις. Για την επόμενη χρονιά θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.